Praktiske løsninger

En skræddersyet tilpasning koster mere end et standardprogram. Til gengæld bliver det rettet til efter jeres måde at gribe tingene an på.

Skræddersyede løsninger kan være nødvendige f.eks. for at benytte data fra et program i et andet. Det kan være adresse-data fra kunde-databasen eller salgdata til oversigter i Excel.

Det kan også være relevant for at lette arkiveringsproceduren, indsamling af statistik eller håndtere data der endnu ikke findes i systemerne.

I løbet af de 20 år jeg har arbejdet med Office-produkter har jeg fået mange forskellige erfaringer at trække på og et bredt produktkendskab.

Det betyder også, at jeg har blik for om der skal kodes for at løse en opgave, eller det er mere hensigtsmæssigt f.eks. med en times vejledning.

Fungere i længere tid

Når nye programmer, tilpasninger eller andre rettelser skal tages i brug, tager det altid lidt tid før personalet har vænnet sig til de nye måder at arbejde på. Derfor er det vigtigt at tilpasninger er stabile så de kan holde i længere tid - så kan de være med til at sikre kontinuitet i arbejdet.

Velfungerende arbejdsprocesser

Når der undervejs i udviklingen bliver spurgt ind til arbejdsprocesser, bliver der også sat spot f.eks. på rutiner der var hensigtsmæssige engang.

Derfor kan udarbejdelsen af en skræddersyet løsning involvere et eftersyn af arbejdsprocesser. Det forsinker udarbejdelsen af løsningen, men giver i sidste ende det bedste resultat.

Ud over en uddannelse som EDB-assistent er jeg uddannet Økonoma (en uddannelse der bl.a. handler om arbejdsplanlægning) og VoksenUnderviser. Denne kombination har givet mig et skarpt blik for gode arbejdsprocesser.

Pris

Det er umuligt at sige noget om prisen før opgaven er beskrevet. Jeg arbejder gerne på faste tilbud, hvis opgaven kan beskrives præcist nok. Ellers giver jeg et overslag.

Har du ting du gerne vil have til at fungere bedre, så lad os tage en uforpligtigende snak  - ring 3026 3212 og snak med Birthe Lauridsen.

 

Der henvises i øvrigt til de generelle leveringsbetingelser der gælder når du handler med Praktisk IT.